Despre noi

Corvin Conceptul VISNET s-a nascut din dorinta de a oferi abonatilor rezidentiali (home users) o larga gama de servicii de telecomunicatii prin cele mai rapide conexiuni si interconectari. Prin calitatea superioara a infrastructurii (FTTH, routere Cisco, servere de ultima generatie) si a serviciilor de internet si telefonie alternativa (conectivitate internationala cu mai marii operatori Tier 1 in Frankfurt si Viena, interconectare nationala si internationala cu operatorii de voce si date), ne situam mult deasupra competitiei prin vitezele de transfer atinse.

VISNET este un proiect nou, si a devenit in scurt timp unul din liderii pe piata din Bucuresti in servicii de internet rezidentiale, ofertele noastre venind in sprijinul celor ce doresc acces rapid la informatie, eficient si sigur dar cu un suport tehnic de calitate.

Am proiectat VISNET ca o afacere pe termen lung, punand accent pe calitatea serviciilor oferite, cat si a pachetelor de servicii unice. Prin VISNET, ai acces la cel mai rapid internet, la cele mai bune servere de jocuri si la cele mai mici tarife de telefonie alternativa!

Echipa VISNET este formata din peste 300 de angajati dinamici si experimentati cu pregatire tehnica, manageriala si economica capabili oricand sa raspunda cerintelor clientilor. Parcul auto cuprinde in acest moment peste 30 de vehicule destinate interventiilor si instalarilor.

VISNET este un mod de viata pentru abonatii rezidentiali, fiind cea mai mare comunitate online din Bucuresti.